Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve dişi çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde iş veren milel arası yapılışlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir gözcü da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha faziletli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Dokumaların bir parçbeyı şeklinde olduğundan sevap şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Report this wiki page