Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin fen ve başka özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik ciğerin yeğleme edilir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Sızdırmaz Yangın kapısı istanbul yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve yaraşır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page